| 
 | Площа, оброблена | Обсяг унесених | |||
| га | у % до  | усього,  | у розрахунку на 1 га, кг | ||
| уточненої посівної | площі, обробленої | ||||
| Під посіви сільськогосподарських культур | 38829,6 | 6,1 | 372273 | 583 | 9587 | 
| у тому числі під | 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
| культури зернові та зернобобові | 19965,0 | 5,9 | 213180 | 634 | 10678 | 
| з них під | 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
| пшеницю | 7062,1 | 6,5 | 39803 | 368 | 5636 | 
| кукурудзу на зерно | 11259,4 | 6,3 | 160168 | 893 | 14225 | 
| культури технічні | 13259,9 | 4,9 | 83244 | 308 | 6278 | 
| з них під | 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
| сою | 3390,7 | 2,9 | 6390 | 55 | 1884 | 
| ріпак і кользу | 1515,0 | 3,5 | 6202 | 145 | 4093 | 
| соняшник | 6957,9 | 7,4 | 45191 | 483 | 6495 | 
| буряк цукровий | к | к | к | к | к | 
| коренеплоди та бульби їстівні з високим вмістом крохмалю та інуліну | 592,0 | 24,0 | 2439 | 988 | 4119 | 
| культури овочеві відкритого ґрунту, включаючи насінники та маточники | к | к | к | к | к | 
_________________
1 По підприємствах, які мають у власності та/або користуванні 200 гектарів сільськогосподарських угідь і більше та/або більше 5 гектарів посівних площ під овочами відкритого та/або закритого ґрунту та/або баштанними культурами.
Символ (к) – дані не оприлюднюються з метою забезпечення виконання вимог Закону України «Про державну статистику» щодо конфіденційності статистичної інформації.