| 
 | Площа, оброблена | Обсяг унесених | |||
| га | у % до  | усього,  | у розрахунку на 1 га, кг | ||
| уточненої посівної | площі, обробленої | ||||
| Під посіви сільськогосподарських культур | 35906,2 | 5,6 | 328130 | 507 | 9139 | 
| у тому числі під | 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
| культури зернові та зернобобові | 19428,7 | 5,9 | 176534 | 538 | 9086 | 
| з них під | 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
| пшеницю | 6389,2 | 5,7 | 35073 | 312 | 5489 | 
| кукурудзу на зерно | 8852,5 | 6,1 | 111272 | 772 | 12569 | 
| культури технічні | 13375,8 | 4,7 | 105140 | 369 | 7860 | 
| з них під | 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
| сою | 2497,0 | 2,1 | 8724 | 73 | 3494 | 
| ріпак і кользу | 2229,0 | 5,9 | 8225 | 217 | 3690 | 
| соняшник | 6279,8 | 5,7 | 24081 | 219 | 3835 | 
| буряк цукровий | 1999,0 | 18,9 | 63528 | 6005 | 31780 | 
| коренеплоди та бульби їстівні з високим вмістом крохмалю та інуліну | …2 | …2 | …2 | …2 | …2 | 
| культури овочеві відкритого ґрунту, включаючи насінники та маточники | …2 | …2 | …2 | …2 | …2 | 
_____________________
1 По підприємствах, які мають у власності та/або користуванні 200 гектарів сільськогосподарських угідь і більше та/або більше 5 гектарів посівних площ під овочами відкритого та/або закритого ґрунту та/або баштанними культурами.
2 Дані не оприлюднюються з метою забезпечення виконання вимог Закону України «Про державну статистику» щодо конфіденційності статистичної інформації.